Producer of The Best Quality Superfood Products.
All Natural Products Company.
+60390553606
superfood.my@gmail.com

Minuman Detok untuk pelbagai Usia

KESIHATAN BERMULA DENGAN SEIGHT

Produk Terbaik sangat berkesan dalam membantu mengatasi masalah kesihatan dan kecantikan.

Produk SEight mengandungi bahan-bahan semulajadi dan organik dapat membantu membersihkan dan menguatkan organ-organ tubuh badan.

Usus yang sihat membuat penyerapan makanan yang baik dan sistem pembuangan menjadi lancar.

“Kebersihan adalah Jaminan Kesihatan”

CLEANSING

Pembersihan Tubuh

IMPROVE DIGESTION – IMMUNE BOOSTER – PH BALANCE

“Minuman botani yang mengandungi pelbagai nutrien yang diperlukan untuk membantu menjaga kesihatan anda”

FUNGSI DAN MANFAAT SEIGHT

Detoksifikasi badan serta Memudahkan sistem penghadaman

Membantu menggalakkan kolon yang lebih sihat, meningkatkan penyerapan air dan mineral di dalam usus, dengan itu mengeluarkan bahan buangan dan toksin dalam badan,dan mengimbangi tahap pH badan.

Meningkatkan sistem imun

Sistem imunisasi badan sangat penting dalam mengekalkan kesihatan dan mengelakkan diri daripada jangkitan penyakit atau virus.

Mengurangkan kolestrol dalam darah

Membantu menurunkan kadar kolesterol dalam darah dan juga dapat mencegah kenaikan kadar kolesterol. Paras kolesterol yang tinggi dalam badan atau darah menyebabkan masalah kesihatan, walaupun dalam usia muda.

Melambatkan proses penuaan

Seight mempunyai Antioksidan yang sangat baik bagi melambatkan proses penuaan, Antioksidan didefinisikan sebagai zat yang dapat melewatkan proses oksidasi dalam badan.

Melangsingkan Badan serta Mencantikan Kulit

Seight bukan saja untuk menurunkan berat badan malah ia berkesan untuk menstabilkan hormon dan juga mencantikkan kulit

Merangsangkan pertumbuhan sel baru dan sihat

Merangsangkan pembaruan sel yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu.

Rahsia Dan Keajaibannya, Ekstrak gabungan campuran semulajadi daripada Formula Saintifik.

IMPROVE DIGESTION

Memperbaiki System Pencernaan

IMMUNE BOOSTER

Penambahan Imun

PH BALANCE

Mengimbangi PH Badan

KEBAIKAN SEIGHT Formula STEMCELL

Khasiat Epal Stemcell

Membantu meningkatkan regenerasi sel,menggalakkan metabolisme, memanjangkan penuaan sel-sel badan, dan memperbaiki sel-sel yang rosak keseluruhan tubuh badan kita.

Khasiat Buah Lemon

Buah lemon mengandungi Eriositrin dan Hesperidin yang sangat diperlukan untuk kesihatan. Eriositrin adalah sejenis flavonon yang mempunyai sifat anti oksida yang boleh mengelakkan kerosakan sel tubuh yang disebabkan oleh radikal bebas. Hesperidin pula adalah sejenis flavonon yang juga mampu mengurangkan paras kolesterol dan meningkatkan fungsi kapilari dan pengaliran darah.

Khasiat Buah Delima

Delima (Promegranate) dengan nama saintifiknya ‘Punica Granatum’ merupakan buah yang mengandungi nilai nutrisi yang tinggi. Ia kaya dengan antioksida, mineral dan vitamin yang berperanan dalam meningkatkan status kesihatan.

Khasiat Rumput Gandu

Rumput gandum adalah sumber vitamin A, C, dan E. Rumput ini juga kaya akan mineral, seperti zat besi, kalsium, magnesium serta mengandung klorofil.

Manfaat Psyllium

Psyllium adalah sejenis serat yang berasal dari sekam benih psyllium ( Plantago ovata ). Kaya dengan serat larut, psyllium menyerap air yang baik untuk menjadikan kolon atau sistem pencernaan akan lebih lembut dan lebih mudah dilalui.

OLIGOSACCHARIDES = Prebiotic

Sejenis karbohidrat- prebiotic Yang memberi makanan kepada bakteria baik dalam usus Menggalakan pertumbuhan microflora dalam usus untuk makanan bakteria baik.

VITAMIN C

Ianya adalah sejenis vitamin yang diperlukan untuk menguatkan sistem pertahanan badan.

100% Semulajadi

Hanya bahan berkualiti terbaik yang dipilih untuk menghasilkan produk kami.

KANDUNGAN UTAMA SEIGHT

SEIGHT adalah suatu formulasi serat yang tinggi berkualiti tinggi yang mengandungi bahan-bahan semula jadi seperti Serbuk Jus Lemon, Serbuk Jus Epal, Serbuk Jus Delima, Serbuk Rumput Gandu, Serkam Psyllium, Fruktooligosakarida, Gua Gum, Amylase dan Vitamin C. Ia adalah 100% selamat dan semula jadi, tanpa sebarang bahan-bahan tambahan dan kimia.
s

CADANGAN PENGUNAAN

Ambil 1 sacet setiap hari sebelum tidur. Campurkan 1 sacet dengan 200~250ml air, kacau (shake) hingga rata dan terus minum. Jangan guna air yang panas.

“Awet muda dan tubuh langsing berawal dari usus sihat, Usus sihat membuat penyerapan makanan yang baik dan sistem pembuangan menjadi lancar”