Producer of The Best Quality Superfood Products.
All Natural Products Company.
+60390553606
superfood.my@gmail.com

Ginseng  Vitality  Formula

—– Activating——

SIHAT SERTA AKTIF DENGAN XTEN

XTEN dirumus untuk membantu dalam mengekalkan tahap KeSihatan, KeCantikan dan KeSejahteraan.

XTEN mengandungi bahan-bahan semulajadi dapat membantu  dan menguatkan organ-organ tubuh badan.

– XtenKeSIHATAN

– XtenKeCANTIKAN

– XtenKeBAHAGIAAN

– Xten – USIA

Ginseng  Vitality  Formula

PRODUCER OF THE BEST QUALITY SUPERFOOD PRODUCTS

ALL NATURAL PRODUCTS

FUNGSI UTAMA XTEN

Meningkatkan sistem kekebalan tubuh

Melindungi tubuh dari serangan organisme atau kuman yang dapat menyebabkan penyakit. Xten dapat membantu menguatkan tubuh daripada diserang penyakit.

Meningkatkan pembentukan sel-sel imun

Sel-sel baru amat penting dalam membantu tubuh melawan jangkitan virus dan bakteria. Xten dapat meningkatkan kemampuan memerangi jangkitan sistem imun dan Enzogenol dalam XTEN mempunyai antioksidan yang sangat aktif yang membantu tubuh melawan pembentukan radikal bebas

Membantu memperbaiki disfungsi ereksi alias impotensi

XTEN sangat efektif mengatasi impotensi alias disfungsi serta bertugas menghambat ereksi dengan lebih baik.

Meningkatkan aliran darah ke seluruh tubuh

Perjalanan darah yang lancar sangat penting bagi kesihatan tubuh badan. Pembuluh darah ini bekerjasama dengan jantung dan sejumlah otot membentuk sistem peredaran darah atau sirkulasi darah. Sistem ini akan membuat darah beserta oksigen dan sejumlah nutrisi ke seluruh tubuh.

Mengurangkan Keradangan Kronik

Dengan mengurangkan keradangan kronik juga dikenali sebagai keradangan rendah atau sistemik, dengan meningkatkan pertahanan terhadap beberapa penyakit utama. Di samping itu, untuk memperhalusi pemakanan anda dan penjagaan diri keseluruhan, XTEN dapat mengurangkan keradangan kronik

Mengurangi gejala pramenopause

Membantu mengimbangi hormon estrogen dan progesteron terutama wanita juga membantu seimbangkan hormon, jiwa yang tenang, emosi, perasaan yang terkawal serta kelihatan muda luaran dan dalaman.

Analisis kimia menunjukkan bahawa Enzogenol dalam XTEN mempunyai antioksidan yang sangat aktif, beberapa kali ganda lebih tinggi daripada vitamin C atau ekstrak polifenol lain.

Xten adalah pemakanan yang selamat dan berkesan untuk kanak-kanak di spektrum yang mempunyai masalah dengan hiperaktif dan tumpuan”

KEBAIKAN KANDUNGAN XTEN

Mulberry

Kandungan antioksidan, dan flavonoid dari murbei baik untuk kesehatan jantung. dapat membantu menjaga aliran darah yang konsisten, sehingga mencegah serangan jantung dan stroke. Mulberry meningkatkan aliran darah ke seluruh tubuh, mengimbangi tekanan darah, dan membersihkan darah

ENZOGENOL PINE BARK

Melindungi kulit dari kerosakkan akibat sinar UV, Meningkatkan sistem kekebalan tubuh dengan meningkatkan pembentukan sel-sel imun, Antiradang, Mengurangi gejala pramenopause - masalah tidur seperti insomnia, membantu memperbaiki disfungsi ereksi alias impotensi, membantu mengimbangi kadar gula darah dalam tubuh serta memperbaiki fungsi sel pada pembuluh darah.

PEPITDA GINSENG

Ginseng dianggap sebagai tonik atau adaptogenik yang Meningkatkan seksual dan fizikal, Mempertingkatkan tenaga, Fungsi otak, Sistem imum, Mengurangkan keradangan, Menentang kanser, Mencegah selesema, Fungsi kognitif – Alzheimer, Menurunkan gula dalam darah, merendahkan tekanan oksidatif dan meningkatkan penghasilan tenaga di dalam sel.

PROMITOR SERAT LARUT

Mengawal kelajuan pencernaan, menstabilkan glukosa darah, dan membenarkan penyerapan nutrien yang lebih baik. Manfaat untuk Gula dalam Darah - serat larut merangsang hormon yang mengatur glukosa yang dipanggil GLP-1. Pengurangan kolesterol darah, serta tekanan darah dan risiko keseluruhan penyakit kardiovaskular.

100% Semulajadi

Hanya bahan berkualiti terbaik yang dipilih untuk menghasilkan produk kami.

KANDUNGAN UTAMA XTEN

n

CADANGAN PENGUNAAN

Xten amat sesuai di ambil sebelum makan 2 kali sehari, pagi dan malam